Kaspar Bonnén

Home / Kaspar Bonnén
Kaspar Bonnén

Kaspar Bonnén

Kaspar Bonnén udførte foreningens årstryk i år 2000 i samarbejde værkstedet.

Kaspar Bonnén om årstryk 2000.

Vi har bedt Kaspar berette om ”tilblivelsen” af årstrykket. Kaspar skriver:

”Jeg har igennem flere år arbejdet med, hvordan forskellige rum blander sig ind i hinanden. Jeg har været optaget af spørgsmålet, hvordan noget kan være i flere rum på en gang. Og jeg har interesseret mig for, hvordan man til forskellige tider har afbildet rummet på.

Det er disse interesser, som kan spores i mit litografi, som er en fri kom­po­sition over dette tema. Så man kan se forskellige hverdags­genstande i forskellige rum”.

Kaspar er født i 1968 og er uddannet på Kunstakademiet 1993 – 99.

1996 startede han med TAL R og FOS (Thomas Poulsen) Pars Elektronic et samarbejdsprojekt, som har produceret div. syntetiske, organiske og virtuelle installationer.

1997/98    arbejdede Kaspar med John Kørner, Kristine Roepstorff og Tal R. på KØRNERS KONTOR som afholdt ca. 10 udstillinger. Desuden arrangerede de i 1999 Biennalen med udstillingsrækken STREET SHARKS og seminariet KNALD UD OG GØR DET GODT IGEN.

1998/99    har Kaspar med de andre elever på MUR & RUM Kunstakademiet, deltaget i skabelsen af projektet PLATFORM.

Der er også blevet tid til udstillinger, bl.a. på forårs- og efterårsudstillingen Charlottenborg, Kunstforeningen / København, Galerie Mikael Andersen og Stalke Galleri.

Endelig har Kaspar udgivet flere tekster og digte:

VÆLG ALT, digte 1997

DET NYE KVARTER, korte tekster og digte, 1999

TRÆNING, øvelser for rum, digtrække, 2000

Årstryk 2000
Oplag 200 – Størrelse 58×43 cm