Project Category: <span>Medlemstryk</span>

Jørgen Haugen Sørensen

Jørgen Haugen Sørensen

Jørgen Haugen Sørensen er et velkendt navn på den danske kunstscene. I flere generationer har han, specielt med sine skulpturer, bidraget til udsmykningen af det offentlige rum. Et af de sene store arbejder var relieffer og skulpturer “Justitio og Vidnerne” til Københavns Byret på Nytorv i København. Forarbejder og skitser til dette monumentale værk var...

Erik A. Frandsen

Erik A. Frandsen

Everything you’ll see at the Summer Exhibition represents the art being made not only today.Expect to find a panorama of art in all media.
On view: 6 Nov. 2017 - 7 Jan 2018

Kehnet Nielsen

Kehnet Nielsen

Kehnet Nielsen udførte medlemstrykket i 2002. Kehnet Nielsens tryk er baseret på et træsnit. Det betyder, at stenen i trykmaskinen er erstattet af de træplader, hvori tegningen er snittet.

Anette Harboe Flensburg

Anette Harboe Flensburg

Anette Harboe Flensburg er født i 1961, uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding 1981-1985 og har siden 2005 været medlem af kunstnersammenslutningen Grønningen.

Niels Reumert

Niels Reumert

Niels Reumert udførte litografiet i 1994, det år foreningen blev stiftet, som en velkomstgave til de nye medlemmer. Niels Reumert har udført mange flotte litografier på værkstedet. Biografi:Niels Reumert fandt på Kunstakademiet tidligt ind i det arbejdsfællesskab, der i 1971 blev til sammenslutningen Violet Sol. Her var han det samlende midtpunkt indtil gruppens opløsning i...