Nyhedsbrev nr. 62 – juni 2023

Udgivet 09/06-2023

Stentrykkets Venners 29. generalforsamling blev afholdt den 25 maj 2023, i værkstedets flotte og nyrenoverede gård under en skyfri himmel. Arrangementet forløb i vanligt højt humør, og der blev serveret vin og let forplejning til de mange fremmødte, der nysgerrigt kunne inspicere det nye byggeri. Dagsordenen blev for andet år i træk leveret af dirigenten Lise Bjerre, der med sit afvæbnende humør, kunne lede generalforsamlingen sikkert igennem.

Den aftrædende formand, Helle Kamvig berettede om bestyrelsens aktiviteter i det forgangene år, og hun kunne med fornøjelse præsentere resultatet af renoveringsarbejdet på foreningens ejendom.

Herefter udmeldte Helle Kamvig, at hun ønskede at træde tilbage som formand for Stentrykkets Venner. Helle har fungeret som foreningens formand i 12 år, og bestyrelsen takkede hende for hendes uvurderlige indsats ved overrækkelsen af en buket blomster og et gavekort til Det Kongelige Teater. Helle vil fremadrettet fungere som suppleant i bestyrelsen, da hun fortsat ønsker at yde et bidrag i bestyrelsesarbejdet.

Bestyrelsen kunne herefter byde den nye formandskandidat velkommen, og efter en kort voteringsrunde tiltrådte Magnus Radoor som foreningens nye formand.

Herefter blev der trukket lod om to litografiske tryk af hhv. Mogens Andersen og Jacob Brostrup.

Arrangementets kulmination indtraf ved præsentationen af årstrykket 2023, der blev udført af kunstneren bag værket, Peter Larsen. Her afslørede Peter Larsen nogle af tankerne bag værket, og han udtrykte sin begejstring for samarbejdet på det litografiske værksted.

Vi takker Peter Larsen for årstrykket og ser frem til at besøge hans atelier den 2/10 kl.17. Indbydelsen til arrangementet udsendes senere hvor det vil være muligt at tilmelde sig.

Tak til alle de fremmødte medlemmer, og tak til alle som støtter op om Stentrykkets Venner!

Peter Larsen præsenterer årstrykket 2023